Faciliteiten

Alle faciliteiten op een rijtje

Gezellige living

Maison Violon kan tot 32 personen verwelkomen. Via de ruime inkom betreedt u de gezellige living. De luxueuze zithoek met open haard en knusse tafels staan garant voor vele gezellige avonden.

Ruime speelzaal en binnenzwembad

Ook aan de kinderen en jongvolwassenen werd gedacht! Ze kunnen gebruik maken van een eigen ruime speelzaal. Hier kunnen ze zich naar hartenlust uitleven op de vele aangeboden spelen, gaande van gezelschapsspelletjes tot een kickertafel en nog veel meer. Hieronder valt zeker ook ons prachtig binnenzwembad, die met zijn 24 m² zowel groot als klein zal kunnen bekoren.

Drie multifunctionele ruimtes

Bij het huren van de vakantiewoning kan u ook gebruik maken van 3 multifunctionele ruimtes. In deze ruimtes kunnen zowel teambuildings, seminaries als workshops worden ingericht. Deze ruimtes kunnen afzonderlijk gebruikt worden en hebben respectievelijk een oppervlakte van 127m² (zaal gelijkvloers), 72m²(vergaderzaal eerste verdieping) en 54 m² (receptieruimte eerste verdieping). De vergaderzaal en de receptieruimte op de eerste verdieping vormen 1 geheel. Ze hebben een afzonderlijke inkom en vestiaire en beschikken over alle faciliteiten om uw evenement perfect te organiseren.

Uitgeruste bar en keuken

In de multifunctionele zaal op het gelijkvloers is alles voorzien voor een gezellig of professioneel samenzijn. Er bevindt zich een uitgeruste bar met koelkasten en een professionele keuken. Deze is uitgerust met een industrieel gasvuur, industriële vaatwasmachine,industriële combi-stoomoven, microgolfoven en koffiezetapparaat. Deze is ingericht met een industrieel gasvuur en industriële vaatwasmachine. U kunt gebruikmaken van de ruime koelcel, diepvries, ijsblokjesmachine en geluidsinstallatie. Voor de lunch en/of het diner staat het u vrij een brouwer en cateraar te kiezen.

Gezellige binnenkoer

Maison Violon beschikt over een ruime privéparking met oplaadpaal (betalend).

Het domein is volledig afgesloten. Op de imposante binnenkoer is het gezellig vertoeven. Een lekker aperitiefje bij zonsondergang sluit een prachtig avondje Nieuwpoort perfect af en dat terwijl de kinderen zich uitleven op de ingewerkte trampoline, op het klauterparcours of tijdens een sportief potje voetbal met echte goals!

Voor de deur is een bushalte met rechtstreekse verbinding naar de zee, het centrum van Nieuwpoort en het centrum van Diksmuide.

Parking met laadstation

Maison Violon beschikt over een ruime privéparking met oplaadpaal (betalend).

Praktisch in notendop

Grondplannen

Scroll naar boven