Laat een review na

Was u tevreden over uw verblijf in Maison Violon? Dan zouden we heel fijn vinden als u een review nalaat via één van onderstaande kanalen of via het webformulier. Alvast bedankt!

Wat klanten zeggen over Maison Violon

Rated 5,0 out of 5
28 december 2023

TOPvakantiewoning aan de Belgische kust regio Nieuwpoort. Een aanrader!

Serge

Recensies via Google

Stephane Coigne
Stephane Coigne
26/12/2023
Fantastische plaats om in familie de eindejaarsfeesten of een weekend aan zee door te brengen!
Francis DB
Francis DB
13/11/2023
Top locatie voor een weekend in groep! Voetbal, petanque, indoor zwembad, klimparcours, speelkelder, gezellige haard, bar met grote koelkast, keuken met professioneel materiaal, koelcel, oplaadpunt voor elektrische wagen, ruime kamers, wasruimte, voldoende te doen in de buurt, bakker die levert aan de deur...
Simon Coryn
Simon Coryn
31/10/2023
Fantastisch afgewerkte vakantiewoning voor grote groepen. Veel ruimte binnen en buiten, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. Door de vele ruimte krijg je nooit het gevoel dat je met de grote groep te dicht op elkaar zit. Heel goed uitgeruste keuken zodat je nog meer kan genieten ! Heel vriendelijke eigenares die alleen naar de woning komt als je het vraagt of een probleem hebt, maar die de overige tijd het vertrouwen geeft aan de huurders om van de woning te genieten. Aanrader !
johan Braeckman
johan Braeckman
27/09/2023
Zeer fijne locatie voor onze jaarlijkse teambuilding. Het verwarmde zwembad, de tuin, de professionele uitrusting en de smaakvolle inrichting vormen een grote meerwaarde. Nogmaals dank voor een meer dan geslaagd weekend! Team restaurant PUBLIEK GENT
Charlotte Fack
Charlotte Fack
05/08/2023
Prachtige locatie, vriendelijke eigenaars
Julie Schiltz
Julie Schiltz
08/05/2023
In één woord, gewoonweg TOP !!! Super genoten van ons weekend. Het huis is prachtig, mooie ruimtes, zwembad, bar, keuken, .... het is allemaal aanwezig. Fantastische buitenruimtes, leuke omgeving, winkeltjes dichtbij en bakker levert aan huis!! We komen zeker terug!!
Nico Beyaert
Nico Beyaert
06/10/2022
Ziet er zeer leuk uit om af te huren met de familie
Scroll naar boven