FAQ

Voor een weekend (van vrijdag tot maandag) verwelkomen we u graag op vrijdag vanaf 17 uur en verzoeken we u op maandag tegen 10 uur de vakantiewoning te verlaten.

Voor een midweek (van maandag tot vrijdag) verwelkomen we u graag op maandag vanaf 17 uur en verzoeken we u op vrijdag tegen 10 uur de vakantiewoning te verlaten.

Voor een week (van vrijdag tot vrijdag) verwelkomen we u graag op vrijdag vanaf 17 uur en verzoeken we u op vrijdag tegen 10 uur de vakantiewoning te verlaten.

Alle prijzen zijn inclusief water-, elektriciteit- en gasverbruik. De badhanddoeken, keuken- en bedlinnen zijn inbegrepen. De woning dient bezemschoon achter gelaten te worden, wij zorgen voor de eindschoonmaak.

De vakantiewoning wordt steeds als 1 geheel verhuurd.

Het voorschot bedraagt 50% van de overeengekomen huurprijs. Dit voorschot dient te worden betaald binnen de week na de reservatie samen met de huurwaarborg. De reservatie is slechts bindend en definitief in geval van tijdig betalen van het vooropgestelde voorschot en de huurwaarborg.

Het saldo van 50% van de huurprijs dient uiterlijk 2 weken voor de aanvang van de huurperiode te worden overgemaakt.

Niet-betaling van dit bedrag binnen de vooropgestelde termijn houdt automatisch in dat de huur wordt geannuleerd waarbij de verhuurder het voorschot als schadevergoeding kan behouden.

Als er geen schade of vervreemding is, zal de verhuurder uiterlijk binnen de 4 weken na het beëindigen van de verhuurperiode de waarborg terugstorten aan de huurder op het door hem aangegeven rekeningnummer.

Indien de huurder om welke reden dan ook de huur van de vakantiewoning wenst te annuleren, dient hij de verhuurder hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Een telefonische mededeling hiervan dient schriftelijk of per mail te worden bevestigd. De huurder mag het contract op elk ogenblik opzeggen mits betaling van een forfaitaire schadevergoeding die als volgt wordt bepaald:

  • Tot 4 weken voor aankomst: 50% van de huurprijs;
  • Tot 14 dagen voor aankomst: 75% van de huurprijs;
  • Binnen de 14 dagen voor aankomst: 100% van de huurprijs.

In geval van niet-tijdige betaling van het resterende bedrag van de huurprijs wordt de huur automatisch geannuleerd, waarbij de verhuurder het voorschot als schadevergoeding kan behouden.

De verhuurder behoudt zich het recht de overeenkomst op te zeggen wegens overmacht. In dat geval wordt de huurder zo snel mogelijk op de hoogte gesteld van de annulatie van het huurcontract en zal deze binnen twee weken na de annulatie de betaalde huur teruggestort krijgen.

Binnen is roken ten strengste verboden.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Voor de lunch en diner staat het u vrij uw eigen brouwer en cateraar te kiezen.

Iedereen is van harte welkom, echter zijn vrijgezellenfeesten, drinkpartijen en aanverwante aangelegenheden absoluut verboden. We verhuren niet aan jongerengroepen.

De tuin is volledig afgesloten en is voorzien van tuinmeubilair, een ingewerkte trampoline, een uitgebreid speel- en klauterparcours en voetbaldoelen.

Scroll naar boven